ממלאים את הפרטים ושולחים. אישור על קבלת הבקשה יישלח למייל שתכתבו, והכסף יוחזר בתוך 14 ימים לאמצעי התשלום שבו שילמתם. דרכים נוספות לביטול
הפרטים משמשים רק לטיפול בבקשת הביטול, לפי מדיניות הפרטיות.